A homokfúvásról lényegre törően

A jó minőségű felületvédelem, mint például a festés, vagy a galvanizálás, alapja a megfelelő tisztítás. Ennek a leggyorsabb és legalaposabb módja a szemcseszórás, homokfúvás, melynek során nagy nyomású levegővel koptató szemcséket fújunk a tisztítandó felületre, aminek hatására hatékonyan eltávolítható a szennyeződés, festék, valamint az oxidréteg.

A tisztítandó tárgyak nehezen hozzáférhető részeit szinte lehetetlen más eszközzel megtisztítani, homokfúvással azonban a felület legapróbb zugaiban is tökéletes eredményt lehet elérni. Homokfúvással szép, homogén felületet kapunk, mely fa, vagy kő tárgyak esetében már önmagában is látványos változást eredményez, fémek esetében pedig tökéletes alapot ad a további felületkezeléshez.

A homokfúvás nagy előnye, hogy nem hagy hátra a későbbi felületbevonást befolyásoló vegyi anyagokat. A mobil helyszíni homokfúváshoz használt szemcse a kvarchomok.
Elsősorban Veszprém megyében, illetve a Dunántúlon vállalok munkákat.

Kő felületek tisztítása homokfúvással

Kő felületek tisztítása

Újítsa meg otthonának, kőből, műkőből, téglából, vagy betonból készült elemeit, használati tárgyait. Távolíttassa el az évek alatt felgyűlt koszt, növények maradványait, vagy graffitit homokfúvással. Vállalom kőből, vagy téglából készült falak, térkövek, kőkerítések, műköves felületek, szobrok, sírok és egyéb kő- és téglafelületek  tisztítását homokfúvással.

Fém felületek tisztítása homokfúvással

Fém felületek tisztítása

Festés előtt kezeltesse fém tárgyait, alkatrészeit  a tökéletes eredményért homokfúvással. Vállalom mezőgazdasági gépek, motorok, autók karosszériáinak, teherautók felépítményének, alvázának, valamint kerítések, konténerek, tartószerkezetek, csővezetékek és más fém felületek homokfúvásos tisztítását.

Fa felületek tisztítása homokfúvással

Fa felületek tisztítása, antikolás

Homokfúvással egyszerűen eltávolítható a festék, a lakk a hajópadlóról, megtisztíthatók könnyedén a nyílászárók, parasztfödémek, kerítések. Ne dobja el bútorait, ha alapos tisztítással felújíthatja őket olcsóbban.